O nama

Projekt Želim bolje sutra je dio projekta Jačanjem kapaciteta do društvenog  poslovnog uključivanja mladih u nepovoljnom položaju koji provode Udruga Tvornica umjetnosti uz partnera na projektu koji je Hrvatska studentska asocijacija. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, kao i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Udruga Tvornica umjetnosti neprofitna je udruga koja se bavi promoviranjem svih vrsta umjetnosti, s naglaskom na filmsku umjetnost i video stvaralaštva. Udruga je u svom dosadašnjem radu provodila programe obrazovanja na području audiovizualnih umjetnosti koje imaju cilj da kroz obrazovanje na tom području pridonesu boljoj socijalnoj i poslovnoj uključenosti osoba mlađih od 25 godina, koji su najvećim dijelom sadašnji i bivši štićenici domova za djecu.

Odgovorne osobe u Udruzi se većinom sastoje od uglednih filmskih djelatnika. Hrvatska studentska asocijacija, partner projekta, već je više od dvadeset godina posvećena profesionalnom razvoju studenata. Osnovana 1992. godine, HSA danas broji preko 100 članova, a naš dugogodišnji rad nagrađen je s 15 dekanovih i 4 rektorove nagrade. Cilj udruge je povezati članove s akademskom i poslovnom zajednicom te im omogućiti razvoj znanja i vještina potrebnih za napredak u karijeri i osobni rast.

Cilj udruge je povezati članove s akademskom i poslovnom zajednicom te im omogućiti razvoj znanja i vještina potrebnih za napredak u karijeri i osobni rast.